Zpracování a ochrana osobních údajů

Zaškrtnutím políčka před odesláním webového formuláře, souhlasíte se shromažďováním, uchováním a zpracováním vašich osobních údajů poskytnutých správci.

Zpracování osobních údajů

1. Udělujete tímto souhlas společnosti Vladislava Placatková , se sídlem Klenčí pod Čerchovem 270, IČ: 655 71 487, aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:
- jméno a příjmení
- název společnosti
- IČ/DIČ
- e-mail
- telefonní číslo
- adresa

2. Jaké údaje a k jakým účelům budou osobní údaje zpracovány a uchovány.
Jméno, příjmení, název společnosti, IČ/DIČ, email, telefonní číslo a adresy je nutné zpracovat za účelem plnění smlouvy a evidenci plnění. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 10 let od následujícího kalendářního roku po poskytnutí plnění.
Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo a e-mail je nutné zpracovat za účelem marketingových
sdělení. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 3 let.

3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti:
Jméno: Vladislava Placatková
Adresa: Klenčí pod Čerchovem 270,345 34
Telefon: +420 603 544 990
Email: v.placatkova@seznam.cz

4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem

5. Práva subjektu údajů, informace a přístup k osobním údajům
Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
- vzít souhlas kdykoliv zpět,
- požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
- požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
- vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
- požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
- v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

6. Jakým způsobem budou osobní údaje zpracovány a uchovány?
- strojově (automatizovaně) prostřednictvím počítačů a počítačových programů
- v písemné podobě

7. Závěrečná ustanovení
Jako subjekt údajů prohlašuji, že jsem si vědom (a) svých práv podle ust. § 12 a § 21 zákona o ochraně osobních údajů a svých práv podle GDRP.
Prohlašuji, že všechny poskytnuté údaje jsou přesné a pravdivé a jsou poskytovány dobrovolně.
Správce prohlašuje, že bude shromažďovat osobní údaje v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu a zpracovávat je bude pouze v souladu s účelem, k němuž byly shromážděny. Tento souhlas je svobodný a vědomý projev vůle subjektu údajů, jehož obsahem je svolení subjektu údajů se zpracováním osobních údajů. 

Facebook

v.placatkova@seznam.cz

+420 603 544 990

kontakt

Profesionální fotografka Vlaďka Placatková, svatební focení, focení v interiéru, exteriéru, novorozenců a dětí, těhotenské focení.

Logo - profesionální fotografka Vlaďka Placatková

Fotografka Vlaďka Placatková
Klenčí pod Čerchovem 270 | PSČ 345 34 

Mobil: +420 603 544 990
E-mail: v.placatkova@seznam.cz

Návštěvnost